21.12.2023

Nobly kiittää upeasta vuodesta ja odottaa jo innolla vuotta 2024

Vuosi 2023 on ollut Noblylle ennätysvuosi, jossa liikevaihto ja työntekijämäärä ovat kasvaneet ennätyksellisesti.

Kuluneen vuoden aikana Noblyssa on tapahtunut monia jännittäviä asioita, mukaan lukien onnistunut toinen versio käyttäjäkonferenssistamme, Nobly Talks, ja yrityskauppa, siksi odotuksemme vuodelle 2024 ovat korkeat.

Kasvu vuonna 2023

Nobly on kokenut ennätysmäisen kasvun vuonna 2023, saavuttaen merkittävää kasvua liikevaihdossa, voitossa ja työntekijämäärässä. Työntekijöiden määrä on kasvanut 36:sta 57:ään vuoden aikana, merkiten suurinta kasvua henkilöstössä Noblyn historiassa.

Vuonna 2023 Nobly saavutti lähes 30 %:n kasvun liikevaihdossa. Tämä menestys tulee kyvystä toteuttaa omaa strategiaamme ja työntekijöidemme taidosta luoda arvoa asiakkaillemme. Vahva suoritus muodostaa vankan perustan pitkäaikaisille asiakassuhteille, tämä ilmenee myös Børsen Gazelle -palkinnon saamisena tänä vuonna tunnustuksena liiketoimintamme kehityksestä.

”Kasvavan liiketoiminnan menestyksen avaintekijä on kyky sopeutua ja käsitellä muutosta. Haluaisin kiittää lahjakkaita työntekijöitämme heidän sopeutumiskyvystään”, sanoo Jesper Frank, Noblyn toimitusjohtaja, jatkaen:

”Viime vuoden aikana olemme toteuttaneet useita muutoksia kasvumme ja jatkuvan kehityksen seurauksena. Tämä on jotain, josta saamme tunnustusta myös uskollisilta asiakkailtamme.”

Sisäisesti Nobly on vahvistanut organisaatiorakennettaan nimeämällä Kenneth Fossumin operatiiviseksi johtajaksi, palkkaamalla lisää kokeneita projektipäälliköitä, konsultteja ja järjestelmäkehittäjiä sekä Norjassa että Tanskassa. Nämä yksilöt ovat kaikki osallistuneet Noblyn toiminnan palvelun jatkokehitykseen.

Vuonna 2023 Nobly perusti myös strategisen tuotekehitystiimin, joka yhdessä tuotepäälliköiden kanssa jatkokehittävät tuotteitamme ja ratkaisujamme vastaamaan asiakkaiden vaatimuksia.

Noblyn ensimmäinen yritysosto ja panostus terveydenhuoltoon

Yksi Noblyn merkittävistä toimenpiteistä tänä vuonna oli ensimmäinen yritysosto. Lokakuussa Nobly osti CSAM KIBI Finland Oy:n Norjalaiselta Omdalta, tämä mahdollisti nopean pääsyn Suomen terveysalan markkinoilla, korostaen Noblyn asemaa yhtenä johtavista terveys-IT-ratkaisujen toimittajista Pohjoismaissa. Olemme iloisia ja ylpeitä tästä laajentumisesta, olemme hyvässä vauhdissa ja kiinteässä yhteistyössä uusien suomalaisten työntekijöidemme kanssa.

Osto korostaa Noblyn lisääntynyttä panostusta terveydenhuoltoon, joka on johtanut omistautuneen terveystiimin perustamiseen vuonna 2023, edistämään ja kehittämään terveydenhuollon liiketoimintaamme. Uuden yksikön vetäjäksi palkattiin Ben Ramsay syyskuussa.

Nobly Talks 2023

Vuosi 2023 oli vuosi, jolloin Noblyn oma käyttäjäkonferenssi, Nobly Talks, järjestettiin toista kertaa peräkkäin. Nobly toimi isäntänä kahden päivän ajan syyskuussa, keskittyen asiakassuhteisiin, verkostoitumiseen alan kollegoiden kanssa sekä mielenkiintoisiin esityksiin ja keskusteluihin tekoälyn hyödyntämisestä rahoitusmaailmassa.

”Taas kerran Nobly Talks oli suuri menestys, aikaisempaa isomman osallistujamäärän, korkeatasoisten esitysten ja hyvien keskustelujen muodossa. On fantastista nähdä kaiken onnistuvan tapahtumassa, joka näkyy innostavissa puheenvuoroissa ja tyytyväisissä asiakkaissa”, sanoo Jesper Frank.

Katse tulevaan vuoteen 2024

Jesper Frankilla on suuria odotuksia vuodelle 2024: ”Noblissa odotamme innolla vuotta 2024, ja jatkuvaa liiketoimintamme positiivista kehitystä monilla eri rintamilla. Toivotamme tervetulleiksi uusia kollegoita, ja odotamme yhteistyömme tuloksia uusien ja olemassa olevien asiakkaiden kanssa tulevissa projekteissa.”

Hän vihjaa myös suunnitelmista uusista tuotteista ja tekoälyn hyödyntämisestä yhteistyössä asiakkaiden kanssa: ”Tuomme markkinoille uusia tuotteita, ja odotan myös, että pystymme tuottamaan tekoäly pohjaisia uusia luovia ratkaisuja asiakkaillemme.”

Nobly toivottaa kaikille asiakkaille ja kumppaneille Iloista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta – Nähdään vuonna 2024!

Uutiskirjeeseen rekisteröityminen