Vakuutuksen Allekirjoitus

Automatisoitu allekirjoitus lisää tuloja

Allekirjoitusprosessi on jokaisen omaisuus- ja vastuuvakuutusyhtiön ydin. Perinteisesti se on myös ollut manuaalinen, toistuva ja työläs prosessi. Kuitenkin automatisoimalla allekirjoitusprosessi Noblyn ratkaisuilla ja uudella allekirjoitusohjelmistolla vakuutusyhtiöt luovat mahdollisuuksia allekirjoittaa asiakirjoja nopeammin.

Perusteellinen ja tehokas samanaikaisesti

Käsittelijän päätehtävä on hyväksyä ja allekirjoittaa asiakirjat nopeasti. Jos vakuutusyhtiön on haastavaa kerätä tarvittava tieto ja varmistaa tarkat tiedot, käsittelijän työstä tulee haastavaa. Arvioinnin on oltava perusteellinen, samalla kun päätökset on tehtävä nopeasti. Noblyn automatisoidulla käsittelyjärjestelmällä saat 360 asteen katsauksen asiakkaan vakuutuksiin ja vahinkoihin. Noblyn automatisoidulla käsittelyjärjestelmällä saat 360 asteen katsauksen asiakkaan vakuutuksiin ja vahinkoihin.

Automatisointi virtaviivaistaa työnkulkua

Käytämme Hylandin OnBase sisältöpalvelualustaa vahingon käsittelyssä. Ratkaisu automatisoi pyyntöjen rekisteröinnin niiden saapuessa, riippumatta tiedostomuodosta tai alkuperästä, parantaakseen käsittelyprosessin laatua ja ajoitusta. OnBase automatisoi myös puuttuvan ja vaaditun dokumentaation, kuten omaisuustietojen raporttien ja luottotietojen, hankinnan. Ohjelmistoratkaisu lyhentää siten käsittelyaikaa, ja liiketoimintaprosessien automatisointi mahdollistaa käsittelyn virtaviivaistamisen, lisäten siten päivittäistä kapasiteettia.

Automatisoidun allekirjoituksen edut

Kiihdyttää tiedon ja dokumentaation keräämistä.

Varmistaa uusien vakuutusten nopeamman myöntämisen.

Parantaa palvelutasosopimuksia.

Säilyttää sisäiset valvontatoimet monimutkaisissa ympäristöissä

Dokumenttien jakaminen ja tiedonvaihto on kriittinen, usein hankala ja aikaa vievä osa käsittelyprosessia. Ratkaisumme vähentää taakkaa jakamalla turvallisesti asiakirjoja keskeisiltä liikekumppaneilta, auttaen siten vakuutusyhtiöitä ylläpitämään sisäisiä valvontatoimia monimutkaisissa, suurta tuotantoa vaativissa ympäristöissä. Ratkaisu ilmoittaa automaattisesti välittäjä- ja käsittelijäosastoille puuttuvista tiedoista ja jakaa tarjouksia ja vakuutusasiakirjoja koko prosessin ajan. Toisin sanoen automatisointi lisää nopeutta koko käsittelyprosessin ajan.

Oikea kumppani sinulle

Noblylla on laaja kokemus manuaalisten työnkulkujen digitalisoinnista ja automatisoinnista vakuutusalalla. Jos etsit ammattimaista kumppania prosessien virtaviivaistamiseen, Nobly on ilmeinen valinta.

Tulevaisuuden varmistaminen nyt

Ota yhteyttä meihin

Jos vakuutusyhtiösi tarvitsee vakuutuskäsittelyn automatisointia, Nobly voi auttaa sinua oikeaan suuntaan.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, kerromme sinulle lisää ratkaisuistamme.