Nobly Consent

Tehokas suostumuksen hallinnan työkalu finanssisektorilla

Nobly Consent on ratkaisu, joka varmistaa yrityksesi pankki-, rahoitus-, eläke- tai vakuutusalalla olevan lainmukaisen suostumuksen keräämisen nykyisen lainsäädännön mukaisesti. Nobly Consentin avulla on helppo hallita, automatisoida ja määritellä, mitkä suostumukset on hankittava, milloin ja miten. Nobly Consent on keskitetty palvelu, joka voi tukea ja integroitua yrityksen olemassa oleviin prosesseihin.

Turvallinen ja tehokas suostumuksen kerääminen

On tarve ratkaisulle, joka keskittyy tukemaan talousmaailman erityisiä vaatimuksia suostumuksen saamisessa asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin yhteydessä. Tyydyttääkseen tämän tarpeen Nobly esittelee ratkaisun Nobly Consent.

Nobly Consent on palvelu, joka virtaviivaistaa työnkulkua suostumuksen ympärillä ja palvelee talousmaailmaa. Työkalu varmistaa, että tarvittavat suostumukset saadaan tehokkaana ja integroituna osana myyntiprosessia.

Yksinkertaista suostumuksen hallintaa Nobly Consentilla

Suostumuksen hallinnassa on useita osa-alueita, jotka vievät aikaa ja siten ovat kalliita. Seuraavassa on kolme aluetta, joilla Nobly Consent voi edistää sujuvampaa työnkulkua suostumuksen hallinnassa:

Hallinto:

Suostumuksen ilmoituksia käsitellään usein monissa eri järjestelmissä ja osastoilla, mikä vaikeuttaa yleiskuvan saamista siitä, mitkä ilmoitukset on annettu ja mitkä ovat voimassa tai mitkä mitättömiä. Nobly Consent tarjoaa konsolidoidun yleiskuvan.

Uusiminen:

Ei ole tiedossa järjestelmiä, jotka automaattisesti käsittelevät kaikkien suostumusilmoitusten uusimista. Usein se käsitellään suhteessa tiettyyn käyttötilanteeseen. Erityinen haaste on, että suostumus voidaan antaa lukemattomilla tavoilla organisaatiossa – esimerkiksi digitaalisella allekirjoituksella, linkeillä ja sähköpostitse. Nobly Consent käsittelee uusimisen automaattisesti.

Integraatio:

Usein on tarpeen integroida useisiin järjestelmiin suostumusprosessin käsittelyä varten. Tämä voi olla raskas ja monimutkainen tehtävä. Tehtävä, joka voidaan helposti ratkaista antamalla Nobly Consentin olla keskitetty suostumusjärjestelmä, joka on integroitu yrityksen asiaankuuluvien liiketoimintajärjestelmien kanssa. Tietenkin hyödyntäen joukkoa hyvin määriteltyjä standardi-API-rajapintoja.

Modernin ja intuitiivisen käyttöliittymän kautta

Nobly Consent yksinkertaistaa työnkulkua suostumuksen ympärillä ja konsolidoi kaiken yhteen paikkaan. Tärkeintä on, että se mahdollistaa suostumuspohjien hallinnan, generoinnin ja ylläpidon keskitetystä paikasta modernin ja intuitiivisen käyttöliittymän kautta.

Tulevaisuudenkestävä ratkaisu

Nobly Consent varmistaa, että asiakkaana olet tulevaisuuden suojaamassa, koska ratkaisu voi sopeutua muuttuvaan lainsäädäntöön, mikä suurelta osin liittyy tietosuojalainsäädäntöön. Ratkaisu mahdollistaa yhden tai useamman suostumuksen peruuttamisen tarjoamisen asiakkaille tai noudattaa heidän oikeuttaan poistua suostumusjärjestelmästä. Palvelu mahdollistaa suostumuspohjien hallinnan, generoinnin ja ylläpidon keskitetystä sijainnista.

Luonnollinen valinta

Olipa yrityksesi sitten tarpeessa apua suostumuslausuntojen luomisessa, niiden tallentamisessa, allekirjoittamisessa, muistutusten lähettämisessä tai arkistoinnissa, Nobly Consent on ratkaisu sinulle.

Tulevaisuuden varmistaminen nyt

Ota yhteyttä meihin

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, kerromme sinulle lisää ratkaisuistamme.