NOBLY MULTI UPLOAD TOOL

Virtaviivaista dokumenttien latausta OnBasessa

Noblyn monilatausratkaisu on suunniteltu säästämään aikaa dokumenttien latauksessa ja varmistamaan asianmukainen arkistointi heti alusta lähtien oikeilla avainsanoilla. Tämä ratkaisu on niille, jotka ovat kyllästyneet lataamaan tuotteita yksi kerrallaan ja etsivät arkistointia tuhlaamatta aikaa.

Asiakirjan lataus

Oletko kyllästynyt manuaalisesti lataamaan dokumentteja yksi kerrallaan OnBaseen? Ja oletko väsynyt syöttämään henkilötunnuksia, tapausnumeroita tai muita avainsanoja jokaiselle uudelle dokumentille? Onko sinulle tarpeetonta käyttää aikaa oikeiden avainsanojen lisäämiseen jokaiseen dokumenttiin?

Jos voit samaistua mihin tahansa näistä turhautumisista, olet samassa tilanteessa kuin eläkeyhtiö Velliv. Siksi Nobly on yhteistyössä Vellivin kanssa kehittänyt työkalun, joka mahdollistaa useiden tiedostojen valitsemisen työpöydältäsi tai mobiiliselaimeltasi ja indeksoimaan nämä dokumentit asianmukaisilla dokumenttityypeillä ja avainsanoilla.

Joustava asiakirjojen hallinta

Tuotteen ensisijainen toiminto on tehokas dokumenttien lataus ja integroitu laadunvarmistus samassa työnkulussa. Tähän asti OnBase-arkistoon on ollut mahdollista ladata dokumentteja manuaalisesti yksi kerrallaan, mutta nyt on myös mahdollista valita haluttu määrä dokumentteja ladattavaksi kerralla. Lisäksi voit automaattisesti lisätä samoja tai erilaisia avainsanoja dokumentteihin.

Tiivis integrointi OnBaseen

Ratkaisumme on tiiviisti integroitu OnBasen keskeiseen avainsanajärjestelmään, jota voidaan mukauttaa hakutermeiksi. Avainsanoja voidaan säätää yrityksen tietyn osaston tai sinun yksilöllisen käyttäjänäkökulmasi mukaan. Ratkaisu asennetaan paikallisesti OnBase-käyttäjille, jotka työskentelevät tyypillisesti tiedostojen latauksen parissa OnBasessa. Se sopeutuu helposti ja nopeasti yksilöllisiin tarpeisiin luokittelun ja avainsanojen lisäämisen suhteen asiakirjoihin.

Tulevaisuuden varmistaminen nyt

Ota yhteyttä meihin

Jos sinulla on tarve digitalisoida ja automatisoida keskeiset lääkekorvaukset, Nobly voi auttaa sinua oikealle tielle.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, kerromme sinulle lisää ratkaisuistamme.