28.08.2023

Tiedoston lataus nopeudella

OnBase on monella tapaa vaikuttava alusta laajalla valikoimalla ominaisuuksia. Mutta olet luultavasti tuttu turhautumisen tunteesta, kun sinun on manuaalisesti ladattava useita asiakirjoja. Yksi asiakirja kerrallaan. Kun seuraava asiakirja on ladattava, sinun on syötettävä CPR-numero, tapausnumero ja vastaavat tiedot uudelleen.

Lataa asiakirjat

Mitä enemmän asiakirjoja sinulla on, sitä suurempi on turhautumisen tunne, ja se voi lopulta vaikuttaa tärkeän työn laatuun oikeiden avainsanojen lisäämisessä asiakirjoihin. Tämä turhautuminen on nyt menneisyyttä Noblyn uuden Multi-Upload -työkalun ansiosta, joka on kehitetty yhteistyössä Vellivin kanssa.

Ratkaisu sisältää useita sisäänrakennettuja laadunvarmistustoimintoja, jotka tekevät asiakirjojen arkistoimisesta oikeiden ja merkityksellisten avainsanojen kanssa helppoa. Tämä varmistaa, että työ tehdään heti oikein.

Tehokasta asiakirjahallintaa ilman vaikeuksia

Kun olet määrittänyt mukana olevien asiakirjatyyppien tyypit, Noblyn Multi-Upload -työkalu näyttää automaattisesti kaikki näiden asiakirjatyyppien yleiset avainsanat, mukaan lukien pakolliset avainsanat. Esimerkiksi jos olet saanut viisi vahinkokuvaa, kuljettajan ajokorttikuvan ja kopion poliisiraportista, sinun tarvitsee syöttää CPR-numero ja tapausnumero vain kerran. Järjestelmä lisää sitten automaattisesti nämä avainsanat kaikkiin valittuihin asiakirjoihin, olipa niitä sitten kaksi, kymmenen tai 30. Yksilölliset poikkeukset ovat silti mahdollisia. Tämä tekee metatietojen työskentelystä nopeaa ja helppoa kaikissa asiakirjoissa yhdessä työnkulussa.

Kun olet valmis, paina yksinkertaisesti ”Lähetä” -painiketta, ja kaikki asiakirjat, mukaan lukien avainsanat, tallennetaan nyt OnBaseen. Ne ovat helppo löytää sinulle ja kollegoillesi, säästäen merkittävästi aikaa! Ei ole harvinaista, että käyttäjät säästävät 50-70% ajastaan tämän moduulin käytön avulla sen sijaan, että tekisivät sen yksi kerrallaan.

Säästä aikaa ja lisää tehokkuutta

Ratkaisun avainsanat liittyvät jo OnBasessa käytettyihin avainsanoihin. Tämä edellyttää, että asiakkaat käyttävät jo Noblyn API:a. Tämä tarkoittaa, että arvoja voidaan näyttää automaattisesti, ja asiakirjaan voidaan lisätä lisätietoja, kun avainsana valitaan.

Ratkaisu asennetaan paikallisesti OnBase-käyttäjille, jotka yleensä työskentelevät tiedostojen latauksen parissa OnBasessa. Se voidaan helposti ja nopeasti mukauttaa yksilön tarpeisiin luokittelun ja avainsanojen lisäämisen osalta asiakirjoihin.

Valmistaudu astumaan uuteen aikakauteen tehokasta tiedostonhallintaa ja optimoi työnkulku innovatiivisella latausratkaisullamme. Tämän vuoden Nobly Talks -tapahtumassa osallistujat esiteltiin tälle ratkaisulle ja olivat innostuneita.

Uutiskirjeeseen rekisteröityminen