Nobly Talks
2023

Fyysinen tapahtuma Clarion Hotel Copenhagen Airportissa
21.–22. syyskuuta 2023

Thomas Varan, myyntijohtaja, ja Maria Gade Jacobsen, markkinointikoordinaattori, ovat Nobly Talks -tapahtuman moottorit.

Nobly Talks

Gamechanger: Sääntelyn Noudattamisen Muutos Rahoitusmaailmassa

Astukaa innovaation ja ratkaisujen maailmaan Nobly Talks 2023:ssa! Opiskelkaa, kuinka rahoitussektori voi muuttaa raskaat sääntelytaakat kilpailueduksi, joissa tehokkuus, tarkkuus ja läpinäkyvyys ovat avainsanoja.

Saatte näkemyksen siitä, miten teknologia voi tarjota tehokkaita ja tarkkoja ratkaisuja, jotka parantavat kilpailuetua. Asiantuntijamme antavat teille työkalut hallinta- ja noudattamishaasteisiin rahoitussektorilla, ja voitte räätälöidä oman ohjelmanne tarpeidenne ja toiveidenne mukaan.

Konferenssissa koette innostavia avainpuhujia, jotka tarjoavat oivalluksia luovaan ajatteluun ja rikollisten toimijoiden tunnistamiseen liittyvistä aiheista. He keskustelevat myös siitä, miten rahoitusyritykset voivat hyödyntää tekoälyn mahdollisuuksia nykypäivän maailmassa.

Jos haluatte oppia lisää siitä, miten täyttää hallinnan ja noudattamisen vaatimukset samalla kun saavutatte suurempaa tehokkuutta liiketoimintaprosesseissanne, älkää epäröikö ilmoittautua tämän vuoden Nobly Talks – Gamechanger: Sääntelyn Noudattamisen Muutos Rahoitusmaailmassa tapahtumaan.

Avainpuhujat

Anders Vogelsang, Pääkonsultti, PET

Pääse mukaan työhön terrorismin rahoituksen torjumiseksi: Opi PET:n menetelmistä ja tulevaisuuden noudattamisen arvioinnista

Rahanpesu ja terrorismin rahoitus voivat uhata minkä tahansa taloudellisen hankkeen selviytymistä ja eheyttä. Mutta miten tunnistat rikollisen käyttäytymismallit ja toteutat tehokkaita toimenpiteitä niiden torjumiseksi? Tässä avainpuhujassa kuulet PET:n strategioista ja menetelmistä sekä siitä, miten he itse ja yhdessä muiden viranomaisten kanssa työskentelevät varmistaakseen tehokkaan noudattamisen ja hallinnan. Mene kulissien taakse ja selvitä, miten PET:n erikoistuneet asiantuntijat suojaavat tanskalaisia yrityksiä ja yhteiskuntaa talousrikosten uhilta.

Thomas Terney, Kirjailija, tohtori tekoälystä ja neuvonantaja

Tehty tekoälyllä – oletko valmis vallankumoukseen?

Tässä avainpuheessa Thomas Terney, yksi Tanskan laajimmin käytetyistä tekoälyasiantuntijoista, keskittyy rahoitussektoriin. Fintech-aalto on vaikuttanut pitkään FSI-sektoriin, ja tekoäly voi olla potentiaalinen polttoaine jatkuvassa digitaalisessa muutoksessa sektorilla. Esityksessään Thomas tarkastelee muun muassa tekoälyä noudattamisen näkökulmasta, muuttuneita osaamisvaatimuksia, eettisiä näkökohtia, mutta myös puhuu siitä, millaista teknologista kehitystä olemme juuri nyt todistamassa.

Simon Guldager, Kumppani ja tekninen evankelista, Nobly

Tekoälyn käytännön käyttö tapaustenhallinnassa

Voimme käyttää kieli malleja (kuten ChatGPT:ssä käytettyä) tapausten hallinnan ja OnBasen asiakirjojen virtaviivaistamiseen, mikä voi tarjota nopean katsauksen rahoitusyritysten massiiviseen tietoon, joka voi muuten olla vaikea hahmottaa. Tässä avainpuhujassa opit, miten tekoäly voi tiivistää tietoa ja automatisoida vastauksia ennalta olemassa olevan tapaustenhallinnan ja tiedon perusteella, mikä antaa palvelutyöntekijöille ja neuvonantajille voimakasta tukea arjessaan. Kognitiivisia palveluja voidaan myös käyttää saapuvien asiakirjojen automaattiseen luokitteluun, lukemiseen ja hallintaan sekä mahdollisen huijauksen estämiseen ja havaitsemiseen. Tutustu siihen, miten tekoäly voi parantaa tuottavuuttasi, laatua ja kääntymisaikoja.

Speed Dating -sessiot

Saatte eniten irti konferenssista, Nobly Talks – Sääntelyn Noudattamisen Helpottaminen: Kuinka Sisältöpalveluohjelmisto voi auttaa FSI-yrityksiä, osallistumalla jännittäviin Speed Dating -sessioihimme! Täällä saatte ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata Noblyn OnBase-asiantuntija ja osallistua henkilökohtaiseen keskusteluun Noudattamisesta ja Hallinnasta. Jokainen istunto kestää noin 30 minuuttia ja keskittyy tiettyyn aiheeseen, kuten prosessien digitalisointi, työntekijöiden liikkuvuus ja tuottavuuden lisääminen. Ilmoittautukaa Speed Dating -sessioihin ja oppikaa lisää siitä, miten Noblyn ratkaisut voivat auttaa yritystänne tulemaan noudattavammaksi ja noudattavammaksi.

Kenneth Wie Eriksen, Maajohtaja NO

Tehokkaat arkistointistrategiat sääntelyn noudattamiseksi ja riskien vähentämiseksi

Arkistointi on kriittinen FSI-yritysten sääntelyvaatimusten noudattamiseksi, mutta se voi olla työlästä. Tässä istunnossa opit, miten tekoäly ja koneoppiminen voivat automatisoida prosessin, nopeuttaa sitä ja vähentää virheitä.

Christoffer Nielsen, Markkinapäällikkö, Pankki- ja rahoitusala

Pysy edellä peliä: Avain olla edellä taistelussa talousrikollisuutta vastaan

FSI-yrityksenä on ratkaisevan tärkeää pysyä kehityksen kärjessä, erityisesti kun on kyse AML-käytäntöjen parantamisesta talousrikollisuuden lisääntyvässä monimutkaisuudessa. Tämä istunto sukeltaa mallipohjaisten menetelmien, kuviohavainnoinnin ja käyttäytymisanalyysin käyttöön avaimena auttamaan sinua työskentelemään riskiperusteisemmin, tekemään ennakoivia toimenpiteitä ja saamaan takaisin hallinnan taistelussa talousrikollisuutta vastaan.

Claus Heuck, Markkinapäällikkö, Vakuutus- ja eläkeala

Automaation rooli noudattamisen ja hallinnan yksinkertaistamisessa

Prosessien digitaalisaatio on ratkaiseva tekijä kilpailukyvyn ylläpitämisessä nykypäivän FSI-maisemassa. Osallistumalla tähän istuntoon automaatiosta voit oppia lisää siitä, miten digitalisaatio voi auttaa liiketoimintaasi parantamaan noudattamista, lisäämään tehokkuutta ja vahvistamaan riskienhallinnan kykyjä.

Kristoffer Gundersen, Pääkonsultti NO

Tulevaisuuden noudattaminen ja hallinta: Valmistautuminen liikkuvuuteen ja etätyöhön

Työvoiman liikkuvuus on tullut entistä tärkeämmäksi ISF-yrityksille, mutta se tuo myös mukanaan uusia noudattamisen ja hallinnan haasteita. Tässä istunnossa voit oppia lisää siitä, miten yrityksesi voi valmistautua seuraavaan liikkuvuuden ja etätyön aaltoon, samalla noudattaen sääntelyvaatimuksia ja suojellen luottamuksellisia tietoja.

Roland Ohlson, Toteutuskonsultti

Sääntelytaakan muuttaminen kilpailueduksi: Tuottavuus ja tehokkuus kasvun ajureina

FSI-yritysten on tasapainotettava tuottavuus ja noudattaminen monimutkaisten säännösten kanssa, mikä voi olla haastavaa. Automaatio ja analytiikka voivat auttaa saavuttamaan molemmat ja edistämään liiketoiminnan kasvua. Opiskelkaa lisää tästä istunnosta tuottavuudesta ja noudattamisesta.

Tech Talks

Ensimmäisenä päivänä sinulla on mahdollisuus tavata joitakin Noblyn teknisiä asiantuntijoita Tech Talks -tapahtumassa, jotka kestävät 1 tunnin kerrallaan. Täällä asiantuntijat esittelevät, miten OnBase-alustaa voidaan käyttää tuttuihin arkipäivän tilanteisiin FSI-yrityksissä. Voit odottaa muun muassa demoa Noblyn uusimmasta itse kehittämästä tuotteesta.

Simon Guldager, Tekninen evankelista ja perustaja

Tulevaisuus tekoälyssä rahoituslaitoksen noudattamisessa

Teollisuuden tekoäly voi parantaa FSI-yritysten noudattamista ja riskienhallintaa automatisoimalla tehtäviä, lisäämällä tarkkuutta ja vähentämällä kustannuksia. Se voi myös auttaa havaitsemaan ja estämään talousrikoksia tehokkaammin seuraamalla tapahtumia, asiakaskäyttäytymistä ja riskitekijöitä. Tässä istunnossa näytämme sinulle, miten Azure Cognitive Services voi varmistaa oikean tunnistuksen, tunnistusasiakirjat ja tiedot asiakkailta ja kumppaneilta.

Henri Conradsen, Pääkonsultti

Asiakasviestintä digitaalisessa maailmassa: Personoitu ja automatisoitu

Tehokas asiakasviestintä on olennaista FSI-yritysten noudattamisen ja hallinnan kannalta. Asiakkaille on tiedotettava saavutettavalla ja ymmärrettävällä tavalla monimutkaisista sääntelyvaatimuksista suojellen samalla heidän henkilökohtaisia tietojaan. Hyvä viestintä vähentää mainehäviön riskiä ja ylläpitää asiakastyytyväisyyttä kriisiaikoina. Tehokkaan asiakasviestinnän priorisoinnilla FSI-yritykset voivat rakentaa vahvempia suhteita asiakkaisiinsa ja edistää liiketoiminnan kasvua.

Walter Ariesen, Noblyn ratkaisuasiantuntija

Iloiset työntekijät, iloinen noudattaminen: Työntekijätyytyväisyyden asettaminen etusijalle paremman noudattamisen saavuttamiseksi

Työntekijätyytyväisyyteen keskittyminen on olennaista noudattamisohjelmiston käytössä. Käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen ohjelmisto lisää tuottavuutta ja parantaa noudattamistuloksia. Työntekijätyytyväisyyden asettaminen etusijalle voi houkutella huipputalenttia ja johtaa parempiin liiketoiminnan tuloksiin. Tässä istunnossa esitämme näkemyksemme tehokkaasta ja intuitiivisesta tapaustenhallinnasta tuotteellamme, Nobly Handler.

Päivämäärä: 21. – 22. syyskuuta 2023

Ohjelma: Katso tämän vuoden ohjelma täältä

Tapahtumapaikka: Clarion Hotel Copenhagen Airport

Osoite: Ellehammersvej 20, 2770 Kastrup

Tapaustarinoita

Bente Irene Johannessen, Järjestelmäpäällikkö, SpareBank 1

Kohti parasta luokkaa: SpareBank 1:n tie digitaaliseen menestykseen

SpareBank 1 on keskellä laajaa ja kunnianhimoista digitaalista matkaa vahvistaakseen brändiään luomalla ratkaisuja, jotka tarjoavat asiakkaille hyvän kokemuksen ja tekevät siitä Norjan menestyksekkäimmän eläkevakuutusyhtiön ”virheettömällä” tuotannolla.

Tavoitteenaan vahvistaa SpareBank 1:n brändiä ja olla Norjan menestynein eläkevakuutusyhtiö, SpareBank 1 on valinnut OnBasen alustakseen tiedostoja, oikeusjuttuja ja asiakirjatuotantoa varten sekä Noblyn kumppanikseen.

Nopean pääsyn avulla tietoon, lisääntyneen joustavuuden työn suorittamisessa, parannetun tiedon laadun ja lisääntyneen hallinnan tapaustietoihin ja asiakirjoihin odotetaan lisäävän asiakas- ja työntekijätyytyväisyyttä Sparebank 1:ssä.

Tule kuulemaan SpareBank 1:n tuloksista, tavoitteista ja odotuksista tulevaisuudelle.

Arsalan Minhas, Myyntitekniikan varapresidentti, Hyland

Hylandin OnBase: Säännöksistä suorituskykyyn finanssialalla

Suuret muutokset leimaavat odotuksia kehityksistä finanssialalla. Tekoälyn käyttöönotto, uusien toimijoiden esiinmarssi teknologia-alalta ja monet uudet säännöt ja politiikat, jotka odotetaan otettavan osaksi päivittäistä elämää, pelaavat avainroolia näissä muutoksissa.

Tämä esitys keskittyy erityisesti siihen, miten noudattamisen ja toistuvien tehtävien automatisointi voi lisätä tehokkuutta ja parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Arsalan Minhasilla on yli 20 vuoden kokemus neuvonannosta ja konsultoinnista globaalien yritysten huipputoimihenkilöille liiketoimintamallien muuttamisessa, lisätulojen luomisessa ja digitaalisten operatiivisten prosessien toteuttamisessa. Hänen erikoisalojaan ovat Enterprise Information Management, Digital Process Automation, Content Services, Artificial Intelligence ja Blockchain.

Ilmoittaudu Nobly Talks -jatkojuhlaan

Haluamme kutsua sinut Nobly Talks -jatkojuhlaan, joka järjestetään myös Clarion Hotelissa 21. syyskuuta.

Tervetuliaisjuomat ja välipalat tarjoillaan konferenssilobbyssa klo 18.30. Siksi klo 17.00 asti sinulla on aikaa rentoutua huoneessasi tai verkostoitua alan kollegoiden, Noblyn ja Hylandin kanssa.

3 ruokalajin illallinen alkaa klo 19.00 ja sisältää ilmaisen viinin, oluen ja virvoitusjuomat. Kello 22.00 alkaen on ilmainen baari talon kolmeen cocktailiin klo 02.00 asti.

Älä missaa juhlallisuuksia! Ilmoittaudu tästä

Ohjelma

21. & 22.
Syyskuuta
2023Syyskuuta 21.

10:30Tervetuloa
11:00Anders Vogelsang, PET
12:00Speeddating-sessioiden esittely
12:15Lounas
13:15Speeddating-sessio 1 / Tech Talk 1
13:45Speeddating-sessio 2 / Tech Talk 1
14:10Kakku ja verkostoituminen
14:30Thomas Terney, tekniikan tohtori
15:30Speeddating-sessio 3 / Tech Talk 2
16:00Speeddating-sessio 4 / Tech Talk 2
16:30Päätetään
17:00Valmistautuminen illalliselle / verkostoituminen
18:00Kokoontuminen aulassa
19:00Illallinen
22:00Juhla

Syyskuu 22.

09:00Hyvää huomenta / verkostoituminen
09:30Arsalan Minhas, Hyland
10:15Bente Irene Johannessen, Sparebank 1
11:00Simon Guldager, Nobly
11:50Päätetään
12:00Turvallista matkaa kotiin
Katso video Nobly Talks 2022:sta