Salesforce Integraatio

Lisääntynyt tehokkuus ja sisällön hallinta

Hylandin – Salesforce integraatio tarjoaa helpon ja saumattoman pääsyn kriittisiin asiakirjoihin ja tietoihin Salesforce-järjestelmässäsi.

OnBase integroituu saumattomasti Salesforceen, mahdollistaen käyttäjille nopean haun asiaankuuluvista asiakirjoista, kuten sopimuksista, laskuista jne., samanaikaisesti muiden Salesforce-toimintojen kanssa.

Digitaalisten asiakirjojen tallentaminen keskitettyyn paikkaan poistaa tarpeen henkilöstön etsiä tietoja paperitiedostoista tai verkkolevyiltä. Asiakirjahaku on saatavilla suoraan tutusta Salesforce-liittymästä, kun taas asiakirjojen tuonti tapahtuu raahaamalla ja pudottamalla, ilman että tarvitsee siirtyä toiseen ohjelmaan.

Kokonaisvaltainen yleiskuva
Hylandin – Salesforce integraatiot antavat sinulle kattavan yleiskuvan liikekontakteistasi. Avainasiakashallinnasta myyntiin ja markkinointiin Salesforce täydentyy seuraavasti:

  • Näkyvyyden lisääminen kaikista olennaisista tiedoista suoraan Salesforce-liittymässä
  • Salesforce-tietojen automaattinen kartuttaminen ladattuihin asiakirjoihin
  • GDPR:n ja sisäisten asiakirjojen säilytyspolitiikkojen tukeminen
  • Tietojen virheiden minimoiminen eri alustoilla tarjoamalla pääsy samaan sisältöön, olipa se peräisin Salesforcesta tai muista integroiduista järjestelmistä
  • Helppo konfigurointi sisäänrakennetuilla Salesforce-integraatiovaihtoehdoilla

Kaikkia toimialoja vahvistava
Salesforce-integraatio mahdollistaa käyttäjille tehokkaan työskentelyn kaikilla toimialoilla, mukaan lukien:

  • Pankit ja rahoituslaitokset: Lainanantajalla on täydellinen näkymä tarvittaviin asiakirjoihin lainan myöntämiseksi ja lainanottajan luottokelpoisuuden validointiin.
  • Terveydenhuolto: Asiakastyöntekijät ja vakuutusyhtiöt voivat luottavaisin mielin käyttää Salesforcea potilastietojen hallintaan. Salesforce-integraation avulla heillä on helppo pääsy tilihistoriaan, tapahtumakirjauksiin jne., varmistaen hyvän asiakaskokemuksen.
  • Koulutuslaitokset: Opiskelijoiden sähköisten tietojen avulla hallintohenkilöstöllä on kaikki tarvittavat tiedot nopeaa vastaamista varten opiskelijoiden tiedusteluihin.
  • Julkiset laitokset: Henkilöstö voi helposti hallita lupia, hakemuksia ja niihin liittyviä materiaaleja.
  • Vakuutusyhtiöt: Vahinkojenkorjaajat voivat helposti hakea valokuvia ja dokumentaatiota yhdessä asiakastietojen kanssa Salesforcesta, varmistaen nopean vahinkojenkäsittelyn.

Jos haluat oppia lisää Salesforce-integraatiosta, voit löytää lisätietoja Hylandin viralliselta verkkosivustolta:
https://www.hyland.com/en/platform/integrations/enterprise-applications/salesforce