NoblyDOC

NoblyDoc varmistaa helpon arkistoinnin järjestelmien välillä

NoblyDocin avulla on mahdollista kerätä materiaalia eri järjestelmistä, mikä tarjoaa suoran pääsyn skannattuihin asiakirjoihin, laboratoriotietojärjestelmiin, kuva-arkistoon ja vastaaviin järjestelmiin. Ratkaisu tukee automaattista tietojen luokitusta ja avaintietojen, kuten CPR-numeron validointia. NoblyDoc tallentaa asiakirjat OnBaseen, joka integroituu sekä sähköiseen kertomusjärjestelmään että terveysalustaan.

Integraatio useiden järjestelmien kanssa

NoblyDoc on hajautettu ratkaisu, jossa terveydenhuollon ammattilaiset voivat kerätä materiaalia eri lähteistä skannata ja arkistoida ne OnBaseen, tehden asiakirjat saataville sähköisen kertomusjärjestelmän kautta.

Digitalisointi ja automatisointi vähentävät virheitä

Lääkärit, sairaanhoitajat ja sihteerit saavat päivittäin suuria määriä materiaalia, jotka heidän täytyy arkistoida. NoblyDocin Fotocapture-työkalun avulla henkilökunta voi helposti lähettää sähköpostin tai asiakirjan sähköiseen kertomusjärjestelmään indeksoituna oikeilla indeksitiedoilla.

NoblyDoc varmistaa myös, että virheellisesti syötetyt tiedot eivät mene järjestelmään vaan ne voidaan vielä käyttäjän toimesta korjata ennen arkistointia. Samalla NoblyDoc varmistaa noudattavansa yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR), joten oikeudelliset vaatimukset täyttyvät arkaluonteisten tietojen käsittelyssä.

NoblyDocin edut

Parantaa potilashoitoa varmistamalla pääsyn kaikkiin tarpeellisiin asiakirjoihin ja tarjoamalla yleiskuvan tiedoista, jotka auttavat terveydenhuollon ammattilaisia tekemään oikean päätöksen potilaan hoidosta.

Poistaa paperit ja fyysisen arkistoinnin, tarjoten helpon ja nopean pääsyn tietoihin ja asiakirjoihin jokaiselle potilaalle, vähentäen manuaalisia työnvaiheita.

Automaattiset työnkulut tehokkaan ja käyttäjäystävällisen järjestelmän kautta, tarjoten enemmän aikaa potilastyölle.

Asiantuntijat digitaalisessa arkistoinnissa

Jos haluat digitalisoida ja automatisoida asiakirjojen arkistointiprosesseja, NoblyDoc on erinomainen valinta. Noblyssa olemme asiantuntijoita terveydenhuoltosektorin IT-järjestelmien kehittämisessä, integroinnissa ja käytössä. Anna meidän auttaa sinua oikealla tiellä, jotta voit sanoa hyvästit fyysiselle arkistoinnille ja manuaalisille työvaiheille.

Tulevaisuuden varmistaminen nyt

Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä Jos tarvitset digitaalista arkistointijärjestelmää, me Noblyssa voimme auttaa sinua NoblyDocin käyttöönotossa.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, kerromme sinulle lisää ratkaisuistamme.