Tarkastusprosessi – OnBase OnSite

Kiihdytä vahinkojen käsittelyä OnBase OnSite -ratkaisulla

Nobly auttaa vakuutusyhtiöitä kustannusten ja käsittelyaikojen vähentämisessä, mikä vahvistaa merkittävästi asiakastyytyväisyyttä. Saavutamme tämän täysin digitaalisella vahinkoilmoitus- ja tarkastusratkaisulla OnBase OnSite, jossa asiakkaat hoitavat itse tarkastuksen ja dokumentoinnin.

Kasvava paine vakuutusyhtiöissä vaatii ratkaisuja

Laajemmassa perspektiivissä ilmaston lämpeneminen aiheuttaa ilmastonmuutoksia, jotka johtavat useampiin luonnonkatastrofeihin ja vahinkoihin koteihin ja esineisiin. Tämä vaikuttaa vakuutusyhtiöihin, jotka kuormittuvat ylimääräisestä työstä ja kasvavista kustannuksista esimerkiksi tarkastuksen ja vahinkojen arvioinnin osalta. Siksi on järkevää etsiä innovatiivisia ratkaisuja, jotka voivat tehostaa vakuutusyhtiöiden työnkulkuja. Yksi tällainen ratkaisu on OnBase OnSite, joka mahdollistaa tarkastajien ja asiakkaiden yhteistyön tarkastuksessa ja dokumentoinnissa suoraan vahinkojen käsittelijöiden ja muiden asiaan liittyvien vakuutushenkilöstön kanssa reaaliajassa.

Øjeblikkelig adgang til besigtigelsesdata

Digitaalinen muutos ja optimointitoimet ovat käynnissä koko vakuutusteollisuudessa, jossa uudet liiketoimintaekosysteemit kehittyvät jatkuvasti. Yksi teknologioista on OnBase OnSite -tarkastus- ja arviointityökalu, joka mahdollistaa live-videon, äänen ja kuvien tallentamisen tarkastuspaikalta, ladaten ne suoraan ratkaisun verkkosivustolle ja antaen vahinkojen käsittelijöille tai vakuutuksenmyöntäjille välittömän pääsyn asiaankuuluviin tietoihin.

Live-stream-pääsystä asiakkaaseen ja vahinkoon vahinkojen käsittelijä voi antaa nopeasti oikean ohjeet oikeaan ratkaisuun. Prosessi kestää vain päivän tai kaksi sen sijaan, että se olisi viikkoja, kuten usein tapahtuu perinteisessä tarkastuksessa ja vahinkojen käsittelyssä. Alusta mahdollistaa siten vakuutusyhtiöiden tarjoavan erinomaista asiakaspalvelua heti vahinkoilmoituksen ensimmäisestä yhteydenotosta (FNOL).

3 OnBase OnSite -ratkaisun etua

Alentaa tarkastus- ja arviointikustannuksia ja mahdollistaa säästöt jopa 2 700 € per tarkastus.

Tehostaa arvioinnin tehokkuutta lisäämällä tarkastus- ja arviointikapasiteettia 50 % viikossa.

Alentaa vahinkokustannuksia ja vähentää käsittelyaikaa 1–3 päivään, mikä merkittävästi lisää asiakastyytyväisyyttä.

Työnkulun tehostaminen

OnBase OnSite -alustan avulla vahinkotiimit saavat täyden kuvan vahingosta ja voivat helposti antaa tehtäviä, tarkastella vahinkotietoja ja dokumentaatiota, tuottaa raportteja ja tehdä yhteistyötä paikan päällä olevien resurssien kanssa reaaliajassa.

Vahinkojen käsittelijä voi hallinnoida tarkastus- ja arviointitietoja, antaa tehtäviä ja tehdä yhteistyötä muiden käyttäjien kanssa sekä tarkastella monenlaisia raportteja ja koontitietoja. Arvioiden mukaan OnBase OnSite -käyttäjät saavat pääsyn vahinkodokumentaatioon 80 % nopeammin kuin aiemmissa ratkaisuissa.

Hyödynnä asiantuntemustamme

Jos haluat tehostaa tarkastus- ja dokumentointiprosessejasi, Nobly on luonteva yhteistyökumppani. Olemme asiantuntijoita alalla ja hyödynnämme laajaa kokemustamme OnBase-alustan toteuttamisesta vakuutusteollisuudessa.

Tulevaisuuden varmistaminen nyt

Ota yhteyttä meihin

Jos vakuutusyhtiösi tarvitsee tehokasta ratkaisua vahinkotarkastukseen ja dokumentointiin, Nobly voi auttaa sinua oikealle tielle.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, kerromme sinulle lisää ratkaisuistamme.