Mikä on Nobly?

Euroopan johtava OnBase-konsultointiyritys

Etulinjassa pysyminen vaatii tehokkaita digitaalisia työkaluja. Noblyssa olemme asiantuntijoita tiedonhallinnassa, yhdistäen tiedon ja prosessit vahvaksi verkostoksi koko organisaatiossa.

Nobly on pohjoismainen IT- ja konsultointiyritys, perustettu vuonna 2011, toimistot Aarhusissa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Tukholmassa ja Vantaalla.

Nobly tarjoaa liiketoiminnan kannalta kriittisiä digitalisointiratkaisuja pääasiassa asiakkaille pankki-, finanssi-, eläke- ja vakuutusaloilla sekä terveydenhuoltoon ja julkisella sektorilla joko pilvi- tai paikallisratkaisuina.

Nobly on yksi Euroopan taitavimmista konsultointiyrityksistä amerikkalaisen Hylandin OnBase-alustalla, joka on Gartner Groupin arvioima markkinoiden parhaaksi asiakirjahallintaratkaisuksi. Nobly erikoistuu sisältöpalveluihin ja ohjaa asiakkaita päätöksentekoprosessissaan ensimmäisen arvokkaan liiketoimintasuunnitelman laatimisesta aina avaimet käteen -toteutukseen ja tarjoaa sitten käyttöä ja tukea.

Asiakasarvo

Asiakkaidemme on nähtävä, käytettävä ja koettava teknologia työkaluna poikkeuksellisten tulosten saavuttamiseksi. Päivittäin työntämällä rajoja asiakkaidemme digitalisointitasolle ja heidän näkemykselleen datasta käytettäväksi sekä asiakas- että potilaskokemuksissa – mutta myös yhteistyössä organisaatiossa – teknologia, prosessit ja oppiminen juurtuvat innovatiivisella ja perustavanlaatuisella tavalla.

Strategia

Tavoitteenamme on olla alan taitavimpia työntekijöitä, parasta osaamista ja korkeaa toimituslaatua, mikä mahdollistaa markkinoiden parhaiden sisältöpalveluratkaisujen tarjoamisen.

Tavoitteenamme on kehittää liiketoimintaamme ja palvelujamme asiakkaidemme nykyisten ja tulevien tarpeiden mukaisesti. Siksi haastamme ja parannamme jatkuvasti omaa teknologista osaamistamme ja pyrimme olemaan kehityksen kärjessä tarjotaksemme parhaita ratkaisuja.

Syvällisen ymmärryksen omaaminen asiakkaidemme tilanteista ja haasteista mahdollistaa neuvomme ja teknologiassa tarjoamiemme ratkaisujen kohdistamisen niin, että asiakkaidemme näkemykset, IT-projektit ja päivittäinen teknologian käyttö eivät ainoastaan sovi yhteen, vaan ovat paremmin integroitu organisaation prosesseihin, luoden parempia kokemuksia käyttäjille ja asiakkaille sekä näyttäen taloudellisesti kannattavalta.

Haluamme rakentaa ammattimaisen organisaation ja toteuttaa ammattimaisen lähestymistavan asiakasprojekteihin, jotta voimme jatkuvasti toimittaa markkinoiden parhaita ratkaisuja, olla ennustettavia ja tarjota hyvää laatua. Tämä varmistaa korkean tason asiakas- ja työtyytyväisyyden, muodostaen pohjan Noblyn pätevyys-, kestävyys- ja suorituskykymittareille.