Nobly Caseflow

Modulaarinen digitalisointi- ja automaatioratkaisu tapahtumien käsittelyprosesseihin rahoitussektorilla

Caseflow on uusi kumppanisi, joka mullistaa ja parantaa tapahtumien käsittelyprosesseja rahoitussektorilla. Modulaarinen digitalisointi- ja automaatioratkaisumme on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat virtaviivaistaa tapahtumien käsittelyä, mukaan lukien vahinkojen käsittely ja lainatapahtumien prosessit. Caseflow palvelee pankkeja, rahoitusyhtiöitä, vakuutusyhtiöitä ja eläkeyhtiöitä.

Viime vuosina Nobly on tehostanut työtään tapahtumahallinnan ja työnkulkujen parissa rahoitussektorilla. Laaja kokemus yhdessä UX/UI-asiantuntijoiden ja omien kehitysresurssiemme kanssa on kootusti rakennettu pohjaksi OnBase-järjestelmälle, jonka olemme Noblyssä valinneet kutsua Caseflowksi.

Caseflow on suunniteltu optimoimaan työprosesseja ja varmistamaan järjestelmän helppo ja yhtenäinen käyttö. Tulevaisuudessa odotetaan, etteivät rahoitusyhtiöt enää tarvitse lukemattomia resursseja henkilöstön kouluttamiseen järjestelmän käytössä, vaan käyttäjien odotetaan voivan sukeltaa suoraan ratkaisuun ja keskittyä yksinomaan asiantuntemukseensa.

Olipa kyse riskienhallinnasta, asiakaspalvelusta, raportoinnista, vahinkojen tai lainojen käsittelystä, Caseflow voidaan räätälöidä vastaamaan asetettuja tavoitteita. Caseflow antaa sinulle kilpailuetua rahoitussektorilla lisäämällä tehokkuutta, parantamalla asiakastyytyväisyyttä, varmistamalla ohjeiden noudattaminen ja minimoimalla riskit. Se voi olla avain pysymiseen ketteränä ja kilpailukykyisenä alati muuttuvassa teollisuudessa.