Nobly Consent

Tehokas suostumuksen hallinnan työkalu finanssisektorilla

Nobly Consent on ratkaisu, joka varmistaa yrityksesi pankki-, rahoitus-, eläke- tai vakuutusalalla olevan lainmukaisen suostumuksen keräämisen nykyisen lainsäädännön mukaisesti. Nobly Consentin avulla on helppo hallita, automatisoida ja määritellä, mitkä suostumukset on hankittava, milloin ja miten. Nobly Consent on keskitetty palvelu, joka voi tukea ja integroitua yrityksen olemassa oleviin prosesseihin.

On tarve ratkaisulle, joka keskittyy tukemaan talousmaailman erityisiä vaatimuksia suostumuksen saamisessa asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin yhteydessä. Tyydyttääkseen tämän tarpeen Nobly esittelee ratkaisun Nobly Consent.

Nobly Consent on palvelu, joka virtaviivaistaa työnkulkua suostumuksen ympärillä ja palvelee talousmaailmaa. Työkalu varmistaa, että tarvittavat suostumukset saadaan tehokkaana ja integroituna osana myyntiprosessia.

Nobly Consent varmistaa, että asiakkaana olet tulevaisuuden suojaamassa, koska ratkaisu voi sopeutua muuttuvaan lainsäädäntöön, mikä suurelta osin liittyy tietosuojalainsäädäntöön. Ratkaisu mahdollistaa yhden tai useamman suostumuksen peruuttamisen tarjoamisen asiakkaille tai noudattaa heidän oikeuttaan poistua suostumusjärjestelmästä. Tärkeintä on, että se mahdollistaa suostumuspohjien hallinnan, generoinnin ja ylläpidon keskitetystä paikasta modernin ja intuitiivisen käyttöliittymän kautta.

Nobly Consent yksinkertaistaa työnkulkua suostumuksen ympärillä ja konsolidoi kaiken yhteen paikkaan. Palvelu mahdollistaa suostumuspohjien hallinnan, generoinnin ja ylläpidon keskitetystä sijainnista modernin ja intuitiivisen käyttöliittymän kautta.

Yksinkertaista suostumuksen hallintaa Nobly Consentilla

Suostumuksen hallinnassa on useita osa-alueita, jotka vievät aikaa ja siten ovat kalliita. Seuraavassa on kolme aluetta, joilla Nobly Consent voi edistää sujuvampaa työnkulkua suostumuksen hallinnassa:

Olipa yrityksesi sitten tarpeessa apua suostumuslausuntojen luomisessa, niiden tallentamisessa, allekirjoittamisessa, muistutusten lähettämisessä tai arkistoinnissa, Nobly Consent on ratkaisu sinulle.