25.04.2024

XDS-pohjainen terveystietojen välittäminen on trendikästä Pohjoismaissa

Noblylla olemme innoissamme kasvavasta trendistä, jossa XDS-pohjaisia tietojensiirtoratkaisuja otetaan käyttöön Pohjoismaissa terveys- ja hoivasektorilla.

Merkittävä siirtymä tapahtuu terveys- ja sosiaalihuollon IT-asiakkaiden keskuudessa, kun he omaksuvat IHE-profiilien käytännön sovelluksia ei-rakenteisen terveystiedon jakamiseksi alueellisella ja kansallisella tasolla, kun he työskentelevät paikallisten toimittajien kuten Noblyn kanssa, nämä yritykset voivat auttaa asiakkaita toteuttamaan heidän visioitaan.

Vuodesta 2011 lähtien Nobly on mahdollistanut kaikissa Pohjoismaissa tallentaa, integroida ja jakaa ei-rakenteista tietoa eri järjestelmien ja organisaatioiden välillä. Terveydenhuoltotiimimme on erikoistunut erilaisten Terveydenhuollon tietojärjestelmien integroimiseen keskitettyihin arkistoihin varmistaen, että arvokas sisältö on saatavilla ja käytettävissä sekä kliinisissä että hallinnollisissa järjestelmissä, mukaan lukien EMR, PACS, LIS ja ERP.

Tanskassa, Suomessa ja Norjassa konsultoimme olemassa olevia asiakkaitamme mahdollistaaksemme heille IHE-yhteensopivan alueellisen tiedonkäsittelyn erityyppisille kliinisille ja hallinnollisille tiedoille – jotka voivat olla peräisin kuntien, sairaanhoitopiirien ja hyvinvointialueiden eri tietojärjestelmistä.

Nobly x Hyland: Kyvykkyyksien vahvistaminen strategisen kumppanuuden kautta

Nobly laajensi äskettäin kumppanuuttaan Hylandin kanssa sisällyttämällä tarjontaansa Hyland Acuo Enterprise Imaging -alustan, mikä mahdollistaa IHE-yhteensopivien XDS/XCA-palveluiden tarjoamisen Nobly Cloud -palvelun kautta. Tämä yhteistyö merkitsee ratkaisevaa kehitystä strategiassamme, vastaten suoraan odotuksiin terveydenhuollon pilvipohjaisista SaaS-ratkaisuista. Enemmistö uusista asiakkaistamme valitsee nyt palvelut, jotka toimitetaan Nobly Cloud -palveluidemme kautta, jotka on turvallisesti rakennettu Azuren päälle.

Hylandin globaali kokemus eri terveydenhuoltojärjestelmistä Yhdysvalloissa ja Euroopassa asettaa heidät maailmanlaajuiseksi johtajaksi XDS-pohjaisissa ratkaisuissa. Heidän saavutuksensa IHE Connectathon:issa varmistavat, että yhteiset ratkaisumme täyttävät korkeimmatkin standardit ja toiminnalliset vaatimukset.

Turvallinen toimijoiden välinen tietojen jakaminen suostumuksen kera

Acuo XDS-rekisteri ja -arkisto mahdollistavat yhteisön organisaatioiden tallentaa erityyppistä ei-rakenteellista tietoa (asiakirjoja, kuvia, videoita) yhteen arkistoon. IHE-sääntöjä hyödyntäen kaikki saman yhteisön organisaatiot voivat hakea, jakaa ja tarkastella toistensa luomia ja hallussa pitämiä asiakirjoja. Tämä lisää datan saatavuutta, mahdollistaen paremmat hoitopäätökset ja parantaen toiminnan tehokkuutta.

Kun useat yhteisöt haluavat tehdä yhteistyötä, Acuo XCA Gateway mahdollistaa terveystiedon haun ja jakamisen toteuttamalla viestinnän standardisääntöjä alueiden välillä. Hyödyntämällä XUA:ta organisaatioiden käyttäjien tunnistamiseen, voidaan mahdollistaa ulkopuolisten käyttäjien pääsy tietoihin, noudattaen potilaiden suostumuksellaan vahvistamia käyttöoikeuksia.

Haluatko tietää enemmän?

Ole hyvä ja ota yhteyttä Noblyn tiimin jäseniin saadaksesi lisätietoja. Olemme valmiita keskustelemaan siitä, miten voimme hyödyntää IHE-pohjaista teknologiaa terveys- ja hoitotietojen turvallisen jakamisen parantamiseksi alueellasi.

YHTEYSTIEDOT

Kari Karmitsa
Myyntipäällikkö FI
kk@nobly.fi
+358 400 451 724


Uutiskirjeeseen rekisteröityminen