03.04.2024

Nobly palkkaa uuden toimitusjohtajan

Morten Have aloittaa Nobly A/S:n uutena toimitusjohtajana suurin tulevaisuuden tavoittein. Noblyssa olemme iloisia toivottaessamme uuden toimitusjohtajamme, Morten Haven, tervetulleeksi. Samalla haluamme kiittää entistä toimitusjohtajaa Jesper Frankia erinomaisesta yhteistyöstä ja hänen panoksestaan Noblylle.

Odotamme innolla Noblyn tulevaisuutta ja olemme varmoja, että Morten on oikea henkilö johtamaan Noblya parhaalla mahdollisella tavalla.

Morten ei ole aivan uusi kasvo Noblyn perheessä; kokemuksensa myötä Noblyssa, joka ulottuu aina yrityksen omaan historiaan asti, osakkaana ja entisenä liiketoiminnan kehitysjohtajana, hänellä on kattava käsitys yrityksestä.

Mortenilla itsellään on paljon tavoitteita Noblyn tulevaisuudelle. Hän on intohimoinen ihmisten suhteen ja hänet ajaa työ liiketoiminnan kehittämisessä ja asiakasyhteistyössä:

”Mulle on etuoikeus voida osallistua Noblyn tulevaisuuden kehittämiseen.”

Morten jatkaa: ”Aion keskittyä luomaan ja kehittämään kumppanuuksia Noblyn ja asiakkaidemme välille yhteistyössä lahjakkaiden kollegoideni kanssa. Näen sen ensisijaisena tehtävänäni johtaa näkemystä, että kaiken mitä teemme, teemme rehellisesti.”

Toivotamme Mortenin tervetulleeksi uuteen rooliinsa Noblyn toimitusjohtajana – ja olemme varmoja, että siitä tulee suuri menestys!

Uutiskirjeeseen rekisteröityminen