20.09.2023

Nobly astuu Suomen markkinoille CSAM KIBI Finland OY:n yritysoston myötä

Nobly A/S, yksi Euroopan johtavista OnBase-asiantuntijoista ja Tanskan Aarhusista kotoisin, hankki tänään CSAM KIBI OnBase - ja skanneri liiketoiminnan CSAM Finland Oy:ltä.

Jesper Frank, Noblyn toimitusjohtaja, ja Svein-Harald Utgård, CSAM:n liiketoiminta-alueen johtaja

Nobly ilmoittaa hankkineensa kaikki osakkeet CSAM KIBI Finland OY:ssä ja ottavansa haltuunsa CSAM OnBase – ja dokumenttiskanneri liiketoiminnan, mikä merkitsee Noblyn ensimmäistä askelta Suomen markkinoille.

”Nobly on ollut aktiivinen suhteiden rakentamisessa asiakkaisiin ja toimittajiin Suomen markkinoilla jonkin aikaa, ja tämä sijoitus kokeneeseen tiimiin ja elinvoimaiseen asiakaskantaan mahdollistaa meille suunnitelmamme Healthcare-liiketoimintamme perustamiseksi ja kasvattamiseksi Suomessa huomattavasti”, sanoi Noblyn Head of Healthcare Ben Ramsay.

”Noblyn kollegat tuovat mukanaan huomion prosesseihin, keskittymisen toteutukseen ja tietysti yhteistyöhön perustuvan, konsultatiivisen lähestymistavan kumppanuuteen, josta olen varma, että suomalaiset asiakkaamme arvostavat.”

Nobly tunnustetaan yhtenä johtavista terveydenhuollon IT-ratkaisujen ja palveluntarjoajien toimittajista Pohjoismaissa, ja tämä siirto vahvistaa Nobly Healthcare’n kykyä palvella asiakkaita kautta Suomen. Paikalliset myynti-, palvelu- ja tukitoiminnot sijoitetaan Noblyn uuteen Helsingin toimistoon, mikä tarkoittaa, että asiakkaat voivat odottaa suurempaa aktiivista osallistumista tiimiltä, kun suunnitelmia edelleen kasvattamiseksi kehitetään.

Jesper Frank, Nobly Groupin toimitusjohtaja, korosti tämän päivän hankinnan tärkeyttä Noblyn liiketoiminnalle: ”Tämä siirto tukee sekä Nobly Groupin jatkuvaa pan-Nordic-laajentumista että strategista asemoitumista Nobly Healthcare -palveluntarjoajana alueella. Asiakkaat voivat nyt odottaa parannettua palvelua innovatiiviselta kumppanilta, joka on investoinut ja tukenut terveydenhuoltojärjestöjä moderneilla ratkaisuilla, jotka on suunniteltu tuottamaan kliinistä, operationaalista ja taloudellista tehokkuutta.”

Asiakkaita otetaan yhteyttä suoraan Nobly Healthcare -tiimiin siirtymän keskustelemiseksi. Sillä välin kaikki kysymykset voidaan ohjata Nobly Healthcaren myyntipäällikölle Suomessa, Kari Karmitsalle kk@nobly.fi.

Tietoja Nobly A/S:stä

Vuonna 2011 perustettu Nobly on saavuttanut kansainvälistä tunnustusta toimittamalla liiketoiminnan kannalta kriittisiä digitalisointiratkaisuja sekä pilvessä että paikan päällä. Läsnäolollaan Aarhusissa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Tukholmassa ja vastikään lisätyllä sijainnilla Helsingissä, yhtiö on vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaissa.

Lisätietoja


Uutiskirjeeseen rekisteröityminen