27.04.2023

Nobly kokee suurta menestystä Norjan markkinoilla

Noblyn norjalainen osasto voi juhlia 5-vuotisjuhlaansa vankalla perustalla suurista asiakkaista, toimivasta norjalaisesta organisaatiosta ja merkittävästä markkinapotentiaalista lisääntyneelle kasvulle.

Noblyn 5 vuotta Norjassa

Viisi vuotta sitten Nobly perusti yrityksen Norjaan tavoitteenaan olla johtava sisällönhallintaratkaisujen tarjoaja finanssialalla Norjan markkinoilla. Viimeisten viiden vuoden aikana se on ylittänyt odotukset. Norjalainen osasto on kehittynyt pienestä aloittelevasta yrityksestä yhden työntekijän kanssa merkittäväksi toimijaksi markkinoilla, työllistäen tällä hetkellä kahdeksan norjalaista.

”Yksi strategisista tavoitteistamme on ollut perustaa norjalainen organisaatio, joka voi palvella norjalaisia asiakkaitamme itsenäisesti. Olen uskomattoman tyytyväinen siihen tiimiin, jonka olemme rakentaneet Norjassa. He ovat erittäin toimiva ja pätevä tiimi, joka täydentää toisiaan hyvin. Lisäksi he ovat erittäin pidettyjä norjalaisasiakkaidemme keskuudessa”, sanoo Noblyn toimitusjohtaja Jesper Frank.

Hän korostaa myös, että Noblyn norjalaisen osaston myötä he ovat luoneet vahvan paikallisen kulttuuriyhteyden, joka perustuu Nobly Groupin vahvaan arvojoukkoon. Norjan läsnäolo antaa norjalaisille asiakkaille helpon pääsyn tukeen, toteutusapuun ja strategiseen neuvontaan.

Lisäksi Noblylla on useita merkittäviä norjalaisia sairaaloita asiakasportfoliossaan. Terveysalan uuden strategian vuoksi Nobly tekee lisäinvestointeja tällä segmentillä. OnBase-ratkaisujen lisäksi Nobly tarjoaa ratkaisuja myös Enterprise Imaging -alueella, mikä odotetaan olevan merkittävä kasvualue.

Lisääntynyt sääntely vaatii digitalisointia

Rahoitussektorin vaatimukset kasvavat jatkuvasti, mikä johtaa suurempaan monimutkaisuuteen päivittäisissä työprosesseissa. Tämä luo tarpeen entistä suuremmalle digitalisoinnille ja prosessien standardoinnille. Jesper Frankin mukaan tämä on yksi syy siihen, miksi norjalaiset asiakkaat ovat valinneet Noblyn neuvonantajakseen ja toimittajakseen. Yhteistyön avulla he voivat pysyä sääntelyn mukaisina samalla kun lisäävät tehokkuuttaan, mikä vaikuttaa positiivisesti sekä kilpailukykyyn että alarajaan.

Monille rahoitusyhtiöille kyky olla kilpailukykyinen ja tarjota parhaat ja käyttäjäystävällisimmät ratkaisut on keskeinen painopistealue. On välttämätöntä, että ne voivat toimittaa tarvittavat tiedot ajallaan, kaikissa sopivimmissa muodoissa ja kuluttajien haluamalla alustalla ilman ylimääräisiä resursseja. Tämä on neuvoteltavissa oleva vaatimus, jonka jokaisen tarjoajan on täytettävä. Tämä asettaa olemassa olevat toimijat, joilla on yleensä jonkin verran teknistä velkaa käsiteltävänään, erittäin haastavaan asemaan.

”Tietoturva on äärimmäisen tärkeää, etenkin rahoitusyhtiöille. Norjan markkinoilla on sääntöjä, jotka edellyttävät, että data on tallennettava Norjassa ja että myös tietojenkäsittelyn on tapahduttava Norjassa. Siksi Nobly on sijoittanut pystyäkseen toimittamaan pilviratkaisunsa infrastruktuureista, jotka sijaitsevat Norjassa, varmistaen, että data käsitellään ja tallennetaan paikallisesti Norjassa”, sanoo Jesper Frank.

Suuri potentiaali Norjan markkinoilla

Jesper Frankin mukaan Nobly havaitsee asiakkaiden kasvaneen tarpeen digitalisoinnista Norjassa. Siksi hän odottaa Noblyn laajentavan yhteistyötään olemassa olevien asiakkaiden kanssa ja luovan kumppanuuksia uusien asiakkaiden kanssa.

”Jatkamme investointeja norjalaiseen organisaatioomme. Odotan näkeväni saman kasvun norjalaisten työntekijöiden määrässä kuin olemme nähneet viimeisen vuoden aikana. Ei ole epäilystäkään siitä, että meillä on vahva fokus tarjota ensiluokkaista palvelua olemassa oleville asiakkaillemme. Tarvitsemme kuitenkin myös aikaa uusien asiakassuhteiden luomiseen”, sanoo Jesper Frank.

Haluaisiko yrityksesi parantaa tehokkuutta ja asiakastyytyväisyyttä sekä nopeuttaa uusien palveluiden markkinoille tuomista automatisoimalla vaivalloiset työprosessit? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä inspiraation ja ratkaisujen saamiseksi.

Lue artikkeli, kun Nobly astui Norjaan vuonna 2018