09.03.2023

Myrskyvahinkojen kausi on täällä: Virtuaaliset tarkastukset tehostavat vahinkojen käsittelyä

Tanskalaiset kokevat myrskyvahinkoja joka vuosi, mikä usein johtaa raskaaseen työmäärään maan vakuutusyhtiöille. OnBase OnSiten avulla on mahdollista suorittaa virtuaalisia vahinkotarkastuksia, nopeuttaen näin vahinkojen käsittelyä, lisäten asiakastyytyväisyyttä ja alentaen kustannuksia.

Tie puineen myrskyisässä säässä, jossa on sadetta ja tuulta, Tanska.
Kausi tarjoaa myrskyvahinkoja. Ole valmis virtuaalitarkastuksilla.

Myrskyt voivat aiheuttaa tulvia, kaatuneita puita ja vaurioita rakennuksille ja infrastruktuurille, asettaen paineita vakuutusyhtiöille, jotka kokevat huippukuormia vahinkojen tarkastuksissa. Samanaikainen vahinkojen määrä lisää yritysten käsittelyaikaa ja vahinkojen arvioinnin kustannuksia. Siksi vakuutusteollisuus vaatii innovatiivisia ratkaisuja vahinkojen käsittelyn optimoimiseksi. Ratkaisu tähän on virtuaalitarkastus.

Virtuaalitarkastuksilla tehosta prosessia

Nobly tarjoaa täysin digitalisoidun vahinkoilmoituksen ja tarkastusratkaisun nimeltään OnBase OnSite, missä asiakkaat itse suorittavat virtuaalitarkastuksen ja vahinkojen dokumentoinnin kotiinsa. Tällä tavoin vakuutusyhtiöt säästävät kustannuksia, jotka liittyvät fyysisten tarkastajien lähettämiseen jokaiseen yksittäiseen vaateeseen.

”Virtuaalitarkastusten käyttöönoton etu on, että se antaa vakuutusyhtiöille kilpailuetua tarjota modernimman ja joustavamman ratkaisun asiakkaille”, sanoo Noblyn vakuutus- ja eläkeosaston päällikkö Claus Heuck.

OnBase OnSiten avulla asiakkaat voivat dokumentoida vahingot reaaliajassa vakuutusyhtiöille ja käsityöläisille. Ohjelmisto mahdollistaa asiakkaiden tallentaa livevideoita, ääntä ja kuvia tarkastuspaikalta, tarjoten välittömän pääsyn kaikkiin asiaankuuluviin tietoihin vahinkojen arvioijille tai tarkastajille.

Nopeammin kuin koskaan ennen

Integroimalla OnBase OnSite tarkastustyökaluna vakuutusyhtiöt voivat valmistautua lisääntyneeseen työmäärään.

”Saat vahinkodokumentaation käyttöösi 80 prosenttia nopeammin kuin aiemmin käytetyillä ratkaisuilla, lisäten merkittävästi asiakastyytyväisyyttä”, sanoo Claus Heuck.

OnBase OnSiten avulla vakuutusyhtiöt voivat alentaa tarkastuskustannuksiaan jopa 3 000 kruunulla tarkastusta kohden, samalla lyhentäen käsittelyaikaa.

Voimmeko auttaa myös sinua?

Tehosta vahinkojen käsittelyäsi OnBase OnSitella. Digitaalisella ratkaisullamme voit alentaa tarkastuskustannuksia ja lisätä asiakastyytyväisyyttä. Ota meihin yhteyttä tänään saadaksesi lisätietoja siitä, miten voimme auttaa sinua optimoimaan tarkastusprosessisi.

Uutiskirjeeseen rekisteröityminen