01.03.2023

Nobly palkkaa kokeneen ja pätevän toimitusjohtajan

Kenneth Fossum on nimitetty Noblyn toimitusjohtajaksi 1. maaliskuuta ja hän liittyy nyt kunnianhimoiseen ja omistautuneeseen johtoryhmään.

Kenneth Fossum on nimitetty uudeksi toimitusjohtajaksi 1. maaliskuuta 2023.

Nobly toivottaa ylpeänä Kennethin tervetulleeksi uudeksi toimitusjohtajaksemme.

Kenneth on työskennellyt Centrica Energy Trading A/S: n IT-toimintojen päällikkönä vuodesta 2016 lähtien, missä hän oli vastuussa alueista kuten IT-infrastruktuuri, pilvipalvelut, IT-palvelut, IT-säädökset ja tietoturva. Kennethin ura alkoi itse asiassa sisällönhallinnasta, alueesta, jossa hän on erinomainen.

Oltuaan suuren kansainvälisen yrityksen IT-päällikkönä 7 vuoden ajan Kenneth halusi olla osa pienempää yritystä, jolla on mielenkiintoisia tuotteita ja merkittäviä kasvuambitioita. Kennethilla oli useita kahvitapaamisia eri yritysten kanssa ennen kuin hän lopulta valitsi Noblyn.

”Olin lumoutunut ja houkuteltu siitä energiasta ja hengestä, joka minut kohtasi, kun puhuin muutamien Noblyn työntekijöiden kanssa ennen päätöksentekoa. Odotan innolla tuovani osaamiseni ja kokemukseni, jotka toivottavasti auttavat Noblya sen jatkuvassa kasvumatkalla.”

Kennethin tehtävät Noblyssä liittyvät pääasiassa hänen laajan kokemuksensa hyödyntämiseen Noblyn projektitoimitusten, asiakastuen ja operatiivisten palveluiden kehittämisessä seuraavalle tasolle. Tämä varmistaa, että Nobly voi toimittaa entistä korkeampaa laatua kaikilla rintamilla. Kenneth myös tuo mukanaan tietämyksensä paremmasta IT-tukemisesta liiketoimintamenetelmille ja prosesseille. Samalla hän varmistaa, että Noblyn operatiivinen organisaatio kehittyy yrityksen lisääntyneen toiminnan tasolla.

Keskiössä on asiakaskysynnän kasvattaminen

Kennethin laaja tietämys ja kapasiteetti varmistavat, että Nobly siirtyy seuraavalle tasolle. Painopiste on ”parhaan luokan” toimituksissa, asiakastuessa ja pilvipalveluissa vastaamaan asiakkaiden ja markkinoiden kasvaviin vaatimuksiin. Hänen taustansa norjalaisena, joka on asunut Tanskassa yli 20 vuotta, sopii hyvin Noblyn liiketoimintaan, koska Noblyllä on vahva läsnäolo Norjan ja Tanskan markkinoilla.

Kennethin ollessa keskeinen hahmo vastuussa asiakaslupauksistamme, Nobly on entistä paremmin varustettu tukemaan asiakkaidemme digitaalisia tavoitteita ja ottamaan seuraava askel koko asiakasrajapintamme ammattimaistamisessa. Hänen kokemuksensa skaalautuvan ja kestävän IT-organisaation rakentamisesta, joka tukee liiketoiminnan jatkuvasti kasvavia vaatimuksia, tulee epäilemättä olemaan suuri etu Noblylle.

Olemme siksi erittäin innoissamme toivottaessamme Kennethin tervetulleeksi laivaan ja odotamme innolla hänen panostaan jatkuvassa menestyksessämme.

Kiinnostunut työskentelystä Noblyssä? Katso avoimet työpaikkamme tai hae avoimesti täältä:

Uutiskirjeeseen rekisteröityminen