20.12.2022

Nobly-tiimi kiittää sinua hienosta vuodesta ja odottaa innolla tapaavansa sinut vuonna 2023

Nobly on kokenut ennätysvuoden liikevaihdon ja uusien työntekijöiden suhteen. Uuden markkinan perustamisen vuonna 2023 ja olemassa olevien vahvistamisen myötä Jesper Frank (toimitusjohtaja) odottaa suuria.

CEO in Nobly, Jesper Frank at Nobly Talks 2022

”Vuosi 2022 on se vuosi, jolloin kasvatimme liiketoimintaamme eniten”, sanoo Jesper Frank, joka on ollut Noblyn toimitusjohtaja vuodesta 2020. Tänä vuonna yritys saavuttaa liikevaihdon yli 50 miljoonaa kruunua.

Pääselitys, Jesper Frankin mukaan, on se, että Nobly uudisti liiketoimintastrategiansa vuoden 2021 lopussa keskittymään alueisiin, joilla se voi luoda eniten arvoa asiakkailleen. Kaksi pääpainopistettä määriteltiin strategiassa: rahoitusmarkkinat ja kansanterveys. Seurauksena on ollut vahvempi keskittyminen asiakasdialogiin ja projektien toimitusprosessin vahvistaminen.

”Monet sisäiset muutokset, jotka toteutimme organisaatiossamme vuonna 2021, ovat luoneet perustan kasvullemme”, sanoo Jesper Frank.

Kasvua kaikilla rintamilla

Monet yritykset ovat kohdanneet suuria haasteita pandemiaan liittyen, ja lisäksi on yleisesti vaikea houkutella pätevää henkilöstöä IT-alalle. Tästä huolimatta Nobly on onnistunut rekrytoimaan menestyksekkäästi 15 uutta kollegaa viimeisen vuoden aikana sekä Tanskassa että Norjassa.

”Olen todella ylpeä siitä, että olemme onnistuneet ottamaan mukaan paljon uusia, taitavia kollegoita samalla kun olemme luoneet liikevaihdon kasvua vaikuttamatta negatiivisesti tulokseemme”, sanoo Jesper Frank.

Lisäksi hän korostaa sitä, että Nobly on onnistunut luomaan houkuttelevan työ-elämän tasapainon korkealla joustavuudella työntekijöiden keskuudessa, mikä on vahvistanut työtyytyväisyyttä entisestään.

Asiakasturvallisuus

Nobly on kokenut tärkeän muutoksen yleisesti, missä yritys on siirtynyt aikapohjaisesta liiketoiminnasta arvoa tuottaviin ratkaisuihin.

”Uusi lähestymistapamme antaa meille täysin erilaisen ilmeen, kun menemme asiakkaiden luo konkreettisilla ratkaisuilla, jotka tiedämme toimivan ja tekevän suuren eron, koska olemme toimittaneet ne vastaavissa organisaatioissa”, sanoo Jesper Frank.

Ohjelmisto- ja konsulttiyrityksenä on myös ratkaisevan tärkeää pystyä tarjoamaan asiakkaille turvallisuutta. Siksi Nobly on nyt suorittanut kattavan ISAE 3000 -prosessin toisen kerran, mikä johti GDPR- ja tietoturvaan liittyvään noudattamisilmoitukseen, jonka EY on laatinut.

”Toimialallamme on luonnollisesti suuri painopiste GDPR:ssä ja tietoturvassa, ja monet asiakkaistamme pitävät ratkaisujamme kriittisenä ulkoistuksena. Siksi meidän on oltava erittäin noudattavia turvallisuuden suhteen. Se antaa asiakkaille paljon varmuutta siitä, että he voivat luottaa Noblyyn toimittajanaan”, sanoo Jesper Frank.

Tärkeää antaa jotain takaisin

Vuosi 2022 oli myös ensimmäinen kerta, kun Nobly kutsui asiakkaansa yrityksen omalle konferenssille nimeltä Nobly Talks.

”Olemme rakentaneet vahvan asiakaspohjan, ja se tarjoaa perustan toimintaan, joka on kohdennettu asiakkaillemme. Siksi päätimme kutsua Nobly Talks -tapahtumaan tänä vuonna antaaksemme jotain takaisin asiakkaillemme ja osallistaaksemme heitä entistä enemmän”, sanoo Jesper Frank.

Nobly Talksin aikana asiakkaat saivat sekä tietoa Noblystä että ulkoista tietoa eri alueilta, jotka ovat erittäin relevantteja asiakkaille. Tähän sisältyi esityksiä asiakkailta sekä tämän vuoden Key Note -puhujalta, Kyle Blairilta, joka johtaa Hylandin Global FSI -harjoitusta.

”Konferenssimme sai erittäin hyvän vastaanoton, ja olen varma, että Nobly Talksista tulee säännöllinen tapahtuma, joka kasvaa kooltaan vuosittain. Samalla olen erittäin ylpeä siitä, miten organisaatiomme toteutti konferenssin. Kaikki sujui erittäin hyvin”, sanoo Jesper Frank.

Uusia mahdollisuuksia uudelle vuodelle

Se on ollut hieno vuosi Noblylle, ja siksi Jesper Frank odottaa myös suuria odotuksia vuodelle 2023, kun hän odottaa uusia asiakkaita. Esimerkiksi Nobly laajenee Suomeen vuonna 2023, missä pääpaino on kansanterveydessä.

”Suomen markkinoilla on paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia, jotka sopivat täydellisesti ratkaisuihimme”, sanoo Jesper Frank.

Vaikka Noblyn markkinapotentiaali sekä Suomessa että Ruotsissa on valtava, Jesper Frankin mukaan Tanskassa ja Norjassa on edelleen paljon potentiaalia Noblylle. Fokus pysyy edelleen rahoitussegmentissä ja kansanterveydessä, joihin Nobly työskentelee strategisesti jatkuvalla kasvumatkallaan.

Nobly toivottaa kaikille asiakkaille ja kumppaneille iloista joulua ja onnellista uutta vuotta!

Uutiskirjeeseen rekisteröityminen