02.05.2022

Digitaalisointi luo eniten aikaa potilaille

IT-konsultointiyritys Nobly on äskettäin solminut sopimuksen toisen alueen kanssa Tanskassa ja on näin ollen uusi yhteistyökumppani Terveysalustan potilasarkiston operoinnissa ja kehittämisessä. Sopimuksen tavoitteena on varmistaa vakaus terveydenhuollon IT-toiminnassa ja luoda lisää resursseja lisääntyneen digitaalisoinnin kautta.

IT-konsultointiyritys Nobly on äskettäin allekirjoittanut sopimuksen neljännen alueen kanssa Tanskassa ottaakseen vastuulleen alueen arkistotoiminnan terveysalustan takana, mikä tarjoaa terveydenhuoltoalalle helpon ja nopean pääsyn potilastietoihin.

Säästää tarvittavia resursseja

Noblyn liiketoiminnan kehitysjohtajan ja kumppanin Morten Haven mukaan yrityksen tuleva IT-järjestelmän operointi tehostaa potilastietojen keräämisen ja optimoinnin prosessia sekä säästää tarvittavia resursseja jo ennestään painetulla sektorilla.

Tulevaisuudessa alueella, siirtyessään Noblyn käyttöön, on käytettävissä 30 erikoistunutta työntekijää OnBase-järjestelmässä, jotka tuntevat terveysalustan toiminnan. Uusi yhteistyösopimus tarkoittaa, että alueella on suora tuki Noblyn kautta, joka voi tarjota välitöntä tukea paikan päällä, jos toiminnassa ilmenee haasteita.

Lisääntynyt arvo

Noblylle alueen kanssa solmittu sopimus tarkoittaa, että he voivat työskennellä strategisemmin Tanskan alueiden kanssa, koska Nobly tekee yhteistyötä nyt neljän maan viidestä alueesta.

“Yhteiskunnallisesti sillä on suuri myönteinen vaikutus, että mitä teemme yhdellä alueella, voidaan skaalata muihin alueisiin. Tämä tarkoittaa, että meillä on mahdollisuus luoda parempia taloudellisia ratkaisuja alueille, koska voimme kehittää joukon yhteisiä ratkaisuja, joilla on siten suurempi hyötyarvo ja lopulta luoda eniten aikaa potilaille”, sanoo Morten Have.

Kansainvälinen potentiaali

Morten Haven mukaan Noblyn markkina-asema vahvistuu laajentuessaan uuteen alueeseen terveydenhuoltosektorilla, mikä avaa uusia mahdollisuuksia keskittyä enemmän kansainvälisille markkinoille:

“Uuden alueen liittyessä mukaan olemme valmiita panostamaan enemmän terveydenhuoltosektoriin, ja samalla kasvatamme painotustamme Skandinaviassa”, sanoo Morten Have.

Vuodesta 2011 lähtien Nobly on toteuttanut ja operoinut kriittisiä IT-ratkaisuja laajalle asiakaskunnalle, mukaan lukien rahoitussektori, valmistusteollisuus ja Tanskan alueet. Tulevaisuudessa Nobly aikoo keskittyä entistä enemmän terveydenhuoltosektoreihin Skandinaviassa, kuten Suomessa, missä teknologia on pitkällä.

YHTEYSTIEDOT

Morten Have
Liiketoiminnan kehitysjohtaja ja kumppani Nobly
mh@nobly.dk
+45 27 51 30 00

Uutiskirjeeseen rekisteröityminen