11.04.2022

Norjassa menee hyvin Noblyn kannalta

Vain neljässä vuodessa Norjasta on tullut keskeinen ja tärkeä markkina Noblylle.

”Norjassa on sujunut todella hyvin Noblylle. Siitä lähtien, kun perustimme yrityksemme Norjan markkinoille neljä vuotta sitten, olemme onnistuneet solmimaan kumppanuuden joitakin Norjan suurimpia rahoitus- ja terveysalan yrityksiä kanssa, missä liiketoimintamme vain kasvaa ja kasvaa. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän kehitykseen ja etenkin hyvään yhteistyöhön norjalaisten asiakkaidemme kanssa. Tämä kehitys on luonnollisesti myös vahvistanut suunnitelmiamme laajentua muihin maihin”, sanoo Noblyn toimitusjohtaja Jesper Frank.

Kaikki alkoi vuonna 2018, kun Nobly valitsi perustaa oman yrityksen Norjaan, ja pian perustamisen jälkeen Nobly varmisti ensimmäisen sopimuksensa suuren rahoitusyhtiön kanssa sekä sopimukset norjalaisten julkisen terveydenhuollon yritysten kanssa.

Onnistunut perustaminen ja lisääntynyt keskittyminen Norjan markkinoihin johtivat useisiin suuriin sopimuksiin suurten finanssiyritysten kanssa pankki-, vakuutus- ja eläkealalla.

Paikallinen läsnäolo on tärkeää

Vaikka tanskalaiset ja norjalaiset jakavat monia yhteisiä kulttuurisia arvoja, norjalaisille asiakkaillemme on tärkeää, että Noblya edustaa norjalainen organisaatio, joka voi olla fyysisesti läsnä tarvittaessa, ja Jesper Frankin mukaan tämä on tärkeää yrityksen myönteisen kehityksen kannalta Norjassa.

Nobly työskentelee asiakkaiden liiketoimintaprosessien digitaalisoinnin ja virtaviivaistamisen parissa. Keskeiset asiakirja-arkistot aiheuttavat päivittäisiä haasteita monille yrityksille noudattaessaan ohjeita ja viranomaisten vaatimuksia. Näemme myös kasvavan tarpeen integraatiolle julkisten palveluntarjoajien kanssa, mikä luo lisää digitaalisointia, automaatiota ja tehokkuutta. Digitaalinen muutos on ehdottoman välttämätöntä noudattaessaan rahoitusyritysten valvontaa, esimerkiksi GDPR:n, rahanpesun ja muiden jatkuvasti muuttuvien sääntelyvaatimusten suhteen.

Oikeat digitaaliset alustat ovat ratkaisevia yritysten tehokkuuden kannalta sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä, missä uusia vaatimuksia ja tarpeita on pystyttävä toteuttamaan nopeasti ja luomaan jatkuvaa arvoa asiakkaille virtaviivaistamisen ja automaation muodossa. Noblyn yhteistyö asiakkaiden kanssa on olennaista, jotta voidaan toimittaa oikea ja tulevaisuuteen suuntautunut ratkaisu asiakkaille.

Kasvua kolmen konsultin voimin

Nobly suunnittelee laajentavansa Norjan tiimiään Oslossa mahdollisimman nopeasti lisäämällä 3-4 toteutuskonsulttia. Nämä toimivat neuvonantajakonsultteina ja palvelevat entistä kasvavaa norjalaisten asiakkaiden joukkoa, jotta Nobly voi jatkaa hyvää kehitystä, jota olemme nähneet Norjan markkinoilla.

Uutiskirjeeseen rekisteröityminen